logo


Začetek Arhiv novic

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

UČITELJSKI VEČER: KAKO SE V PEDAGOŠKEM POKLICU ZAŠČITITI PRED IZGOREVANJEM PDF Natisni E-pošta

Vabimo vas na UČITELJSKI VEČER na temo KAKO SE V PEDAGOŠKEM POKLICU ZAŠČITITI PRED IZGOREVANJEM, ki bo v sredo, 16. 1. 2013 ob 18.00 uri v prostorih Svetovalnega centra Maribor.

Gospod Heliodor Cvetko, univ. dipl. psih., psihoterapevt in supervizor iz Svetovalnega centra Maribor bo spregovoril o izpostavljenosti in izgorevanju pedagoških ter drugih strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju. Praksa kaže, da so zaradi hitrih in nenehnih sprememb v današnji družbi, ki se izrazito in vsestransko zrcalijo tudi na področju vzgoje in izobraževanja, zaposleni na tem področju izpostavljeni enormnim pritiskom z vseh strani in množično zbolevajo zaradi trajne stresne preobremenjenosti. Govora bo predvsem o tem, kako se zaščititi, vzdržati in seveda tudi uživati v pedagoškem poklicu.  

Vabljeni!

 

Naročanje

Obveščamo vas, da je odslej možno naročanje na novi mobilni telefonski številki 040 / 83 21 05 kot tudi na dosedanji stacionarni številki 02 234 97 00 od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro.

E - gradiva

 

 

 

 

moja starsa naslovnica

Ekran Naslovnica

Anksioznost naslovnica 

Dispraksija naslovnica 

NSUT naslovnica 

Disgrafija naslovnica 

ODS

 Moj otrok noče v šolo

branje NASLOVNICA      supervizija NASLOVNICA         jeza NASLOVNICA

brošura pot starsevstva naslovnica

vzgoja naslovnica

brošura digitalni svet naslovnica

scomsm mat e naslovna

 

 

 

 


Copyright © 2010 Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor. Postavitev strani: Sončna pot d.o.o., Maribor.