logo


Začetek Arhiv novic

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

Piškotki PDF Natisni E-pošta

Piškotek je majhna količina podatkov, ki ga spletna stran pošlje vašemu brskalniku za boljšo, hitrejšo ali varnejšo izkušnjo.

 

Zakaj so piškotki potrebni?
Piškotki nosijo informacije o vaših zahtevah s pomočjo katerih vam lahko zagotovimo bolj prijazno spletno storitev ob vašem naslednjem obisku spletne strani. Kot uporabnik ste o piškotkih obveščeni. Že sprejete piškotke si lahko ogledate, jih urejate, ali izbrišete, s pomočjo funkcionalnosti vašega internetnega brskalnika.

 

PIŠKOTKI

Google Analytics

Google Analytics je Googlovo brezplačno orodje za spletne analitične podatke, ki ga lahko lastniki spletnih mest uporabijo predvsem za boljše razumevanje, kako obiskovalci uporabljajo njihova spletna mesta. Nastavi tudi piškotke v domeni spletnega mesta, ki ga obiščete. Uporablja več piškotkov z imeni, kot sta »__utma« in »__utmz«, za anonimno zbiranje podatkov in poročanje o gibanjih na spletnih mestih brez prepoznavanja posameznih obiskovalcev.

 

Socialni mediji
Ti piškotki so zahtevani iz strani socialnih medijev(Facebook, google+, youtube), da lahko uporabljamo njihove funkcionalnosti, kot npr. gumb »všeč mi je«, gumb »1+«, ali pa vpet video iz youtube portala

 

Onemogočenje piškotkov
Nastavitve za piškotke lahko sami nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

 

Naročanje

Obveščamo vas, da je odslej možno naročanje na novi mobilni telefonski številki 040 / 83 21 05 kot tudi na dosedanji stacionarni številki 02 234 97 00 od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro.

E - gradiva

 

 

 

 

moja starsa naslovnica

Ekran Naslovnica

Anksioznost naslovnica 

Dispraksija naslovnica 

NSUT naslovnica 

Disgrafija naslovnica 

ODS

 Moj otrok noče v šolo

branje NASLOVNICA      supervizija NASLOVNICA         jeza NASLOVNICA

brošura pot starsevstva naslovnica

vzgoja naslovnica

brošura digitalni svet naslovnica

scomsm mat e naslovna

 

 

 

 


Copyright © 2010 Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor. Postavitev strani: Sončna pot d.o.o., Maribor.