logo


Začetek Arhiv novic

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

PARTNERSKI ODNOSI PDF Natisni E-pošta

Spoštovani,

vabimo Vas na srečanje na temo „PARTNERSKI ODNOSI", ki bo v torek, 16.6. 2015 ob 18. uri v prostorih Svetovalnega centra za otroke, mladostnike in starše Maribor, Lavričeva 5, 2000 Maribor (soba 6).

Namenjeno bo pogovoru o najpogostejših pasteh in težavah partnerskega odnosa ter razmišljanju o možnih strategijah omejevanja škode, ki jo le te lahko povzročijo v enem od naših najpomembnejših medosebnih odnosov.
Ideja je nastala v okviru supervizijske skupine na Društvu za vedenjsko in kognitivno terapijo Slovenije, pogovor v Mariboru pa bo vodila Jasna Kordić Lašič, psihiatrinja na Oddelku za psihiatrijo UKC Maribor.

Vljudno vas prosimo, da svoj prihod potrdite na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Prisrčno vabljeni.

 

Naročanje

Obveščamo vas, da je odslej možno naročanje na novi mobilni telefonski številki 040 / 83 21 05 kot tudi na dosedanji stacionarni številki 02 234 97 00 od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro.

E - gradiva

 

 

 

 

moja starsa naslovnica

Ekran Naslovnica

Anksioznost naslovnica 

Dispraksija naslovnica 

NSUT naslovnica 

Disgrafija naslovnica 

ODS

 Moj otrok noče v šolo

branje NASLOVNICA      supervizija NASLOVNICA         jeza NASLOVNICA

brošura pot starsevstva naslovnica

vzgoja naslovnica

brošura digitalni svet naslovnica

scomsm mat e naslovna

 

 

 

 


Copyright © 2010 Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor. Postavitev strani: Sončna pot d.o.o., Maribor.