logo


Začetek Arhiv novic

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

UČITELJSKI VEČER: Delo s starši učenca z vedenjskimi težavami PDF Natisni E-pošta

Pri delu z učencem, ki ima v šoli vedenjske težave, nam je lahko v veliko pomoč sodelovanja in podpora staršev. A se prav tukaj pogosto zatakne.

V okviru predavanj in delavnice bomo raziskovali, kako organizirati sodelovanje in s starši sodelovati tudi ob najbolj neprijetnih dogodkih. Poskušali bomo različne načine sporočanja in komunikacije, ki nam lahko pomagajo, da se povežemo in skupaj učencu pomagamo pri obvladovanju težav in razvijanju bolj sprejemljivih oblik vedenja.

Vabimo vas na učiteljski večer Delo s starši učenca z vedenjskimi težavami, ki bo v četrtek, 23. 3. 2017 ob 17. uri, v prostorih Svetovalnega centra Maribor, Lavričeva ulica 5, soba št. 6.

Predavanje in delavnico bo vodil Miran Babič, univ. dipl. psiholog iz Svetovalnega centra za otroke, mladostnike in starše Maribor.

 

Naročanje

Obveščamo vas, da je odslej možno naročanje na novi mobilni telefonski številki 040 / 83 21 05 kot tudi na dosedanji stacionarni številki 02 234 97 00 od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro.

E - gradiva

 

 

 

 

moja starsa naslovnica

Ekran Naslovnica

Anksioznost naslovnica 

Dispraksija naslovnica 

NSUT naslovnica 

Disgrafija naslovnica 

ODS

 Moj otrok noče v šolo

branje NASLOVNICA      supervizija NASLOVNICA         jeza NASLOVNICA

brošura pot starsevstva naslovnica

vzgoja naslovnica

brošura digitalni svet naslovnica

scomsm mat e naslovna

 

 

 

 


Copyright © 2010 Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor. Postavitev strani: Sončna pot d.o.o., Maribor.