logo


Začetek

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

Starševski večer: »Kaj z jezo?« PDF Natisni E-pošta

Otroci, mladostniki in odrasli se pogosto znajdemo v stresnih situacijah, ki v nas sprožijo intenzivna čustva in lahko privedejo do nepremišljenih avtomatskih reakcij, ki nas spravijo v dodatne težave in stiske.

Vabimo vas na starševski večer z naslovom »Kaj z jezo?«, ki bo v sredo, 25.9.2013 ob 17. uri v prostorih Svetovalnega centra Maribor (soba 16), Lavričeva ulica 5, 2000 Maribor. Srečanje bo potekalo v obliki predavanja z diskusijo in je namenjeno staršem.

Predavanje izhaja iz vedenjsko kognitivnega modela jeze in agresije, ki pravi, da je jeza normalno in včasih koristno čustvo, agresivnost pa je nekoristen in pogosto nezdrav način izražanja jeze. Starši lahko s svojimi reakcijami jezo krepimo. Lahko pa otroku pomagamo prepoznavati znake in sprožilce jeze ter ga učimo strategij obvladovanja in prosocialnih oblikah izražanja jeze. Pri tem imamo več možnosti za uspeh, če tudi nam v odnosu z otrokom ne »odnese pokrovke«.

Predavanje bo izvedel Miran Babič, univ.dipl.psiholog zaposlen na Svetovalnem centru Maribor.

 

Naročanje

Obveščamo vas, da je odslej možno naročanje na novi mobilni telefonski številki 040 / 83 21 05 kot tudi na dosedanji stacionarni številki 02 234 97 00 od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro.

E - gradiva

 Moj otrok noče v šolo

branje NASLOVNICA      supervizija NASLOVNICA         jeza NASLOVNICA

brošura pot starsevstva naslovnica

vzgoja naslovnica

brošura digitalni svet naslovnica

scomsm mat e naslovna


Copyright © 2010 Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor. Postavitev strani: Sončna pot d.o.o., Maribor.