logo


Začetek

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

Tretje strokovno srečanje PDF Natisni E-pošta

Spoštovane in spoštovani!

 Vabimo vas na tretje strokovno srečanje, ki bo v petek, 13. 12. 2019, ob 12. uri,v prostorih Svetovalnega centra Maribor, Lavričeva 5, Maribor z naslovom: "Zakaj so otroci istih staršev tako različni?"- analiza vzgojnih pristopov z vidika otrok z vedenjskimi motnjami.

 

Predaval nam bo Borut Kožuh, ki je vseh skoraj 40 let dela preživel kot dušebrižnik pri delu z mladino – v romantičnem obdobju kot vzgojitelj (VZ Logatec), mladinski svetovalec (CSD Ljubljana Center) in vodja in organizator različnih treningov za mlade (Center za pomoč mladim, Mladinske delavnice, treningi socialnih veščin), v t.im. zrelem obdobju kot dolgoletni ravnatelj Mladinskega doma Jarše, ustanovitelj Produkcijske šole, edukant transakcijske analize in edukator učiteljev in staršev, v aktualnem obdobju pa kot vzgojitelj v stanovanjski skupini, ki ga stroka zanima zgolj še skozi epistemološko prizmo. (vabilo)

 

Naročanje

Obveščamo vas, da je odslej možno naročanje na novi mobilni telefonski številki 040 / 83 21 05 kot tudi na dosedanji stacionarni številki 02 234 97 00 od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro.

E - gradiva

 

 

 

 

moja starsa naslovnica

Ekran Naslovnica

Anksioznost naslovnica 

Dispraksija naslovnica 

NSUT naslovnica 

Disgrafija naslovnica 

ODS

 Moj otrok noče v šolo

branje NASLOVNICA      supervizija NASLOVNICA         jeza NASLOVNICA

brošura pot starsevstva naslovnica

vzgoja naslovnica

brošura digitalni svet naslovnica

scomsm mat e naslovna

 

 

 

 


Copyright © 2010 Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor. Postavitev strani: Sončna pot d.o.o., Maribor.