logo


Začetek

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

Supervizija PDF Natisni E-pošta

UČITELJI, VZGOJITELJI, ŠOLSKI SVETOVALNI DELAVCI

SUPERVIZIJA V ČASU KORONA KRIZE

Trenutne družbene in življenjske razmere predstavljajo izziv za vsakega od nas. Za tiste, ki delujemo na področju vzgoje in izobraževanja pa še posebej, saj nas šolanje od doma in številni omejevalni ukrepi postavljajo v zelo specifičen položaj.Spremenjeni odnosi, nemoč, frustracije….če vas karkoli od tega ali kaj drugega toliko ovira pri vašem delu, da niste sposobni običajne učinkovitosti, vas vabim, da se vključite v supervizijski proces, ki lahko poteka skupinsko ali individualno. Supervizija se bo izvajala s pomočjo orodja ZOOM, za zaposlene v javnih vzgojno izobraževalnih zavodih v občinah ki nas financirajo, pa bo sodelovanje brezplačno.Skupina bo imela največ šest članov, srečanja pa se bodo odvijala na štirinajst dni. Supervizijski proces bo zaključen dogovorno glede na potrebe in čas.

Svoj interes mi sporočite na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Heliodor Cvetko, univ. dipl. psiholog, psihoterapevt in supervizor

Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor

 

Naročanje

Obveščamo vas, da je odslej možno naročanje na novi mobilni telefonski številki 040 / 83 21 05 kot tudi na dosedanji stacionarni številki 02 234 97 00 od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro.

E - gradiva

 

 

 

 

moja starsa naslovnica

Ekran Naslovnica

Anksioznost naslovnica 

Dispraksija naslovnica 

NSUT naslovnica 

Disgrafija naslovnica 

ODS

 Moj otrok noče v šolo

branje NASLOVNICA      supervizija NASLOVNICA         jeza NASLOVNICA

brošura pot starsevstva naslovnica

vzgoja naslovnica

brošura digitalni svet naslovnica

scomsm mat e naslovna

 

 

 

 


Copyright © 2010 Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor. Postavitev strani: Sončna pot d.o.o., Maribor.