logo


Začetek Za učitelje

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

Za učitelje PDF Natisni E-pošta

Stiki strokovnih delavcev Svetovalnega centra z učitelji in svetovalnimi delavci iz osnovnih in srednjih šol so priložnost za poglabljanje medsebojnega sodelovanja. V okviru Centra organiziramo in vodimo različne izobraževalne programe za učitelje in svetovalne delavce šol (predavanja in seminarje za učitelje in šolske svetovalne delavce, pedagoške delavnice, supervizijske in intervizijske skupine). V okviru le-teh ozaveščamo učitelje in šolske svetovalne delavce o aktualnih, ključnih in najpogostejših vprašanjih odraščanja, vzgoje, šolanja, socializacije in prevzemanja družbenih vlog. Vsebine naših izobraževalnih programov bogatijo znanje udeležencev in jim omogočajo lastno samouresničevanje ter osebno rast.

Naša osnovna skrb ostaja optimalni razvoj posameznika in družbe.

 

Naročanje

Obveščamo vas, da je odslej možno naročanje na novi mobilni telefonski številki 040 / 83 21 05 kot tudi na dosedanji stacionarni številki 02 234 97 00 od ponedeljka do četrtka med 8. in 12. uro.

E - gradiva

 

 

 

 

moja starsa naslovnica

Ekran Naslovnica

Anksioznost naslovnica 

Dispraksija naslovnica 

NSUT naslovnica 

Disgrafija naslovnica 

ODS

 Moj otrok noče v šolo

branje NASLOVNICA      supervizija NASLOVNICA         jeza NASLOVNICA

brošura pot starsevstva naslovnica

vzgoja naslovnica

brošura digitalni svet naslovnica

scomsm mat e naslovna

 

 

 

 


Copyright © 2010 Svetovalni center za otroke, mladostnike in starše Maribor. Postavitev strani: Sončna pot d.o.o., Maribor.